Last call for senotium!
PRICE PER. PERS: 2750,- included for all activities. Drinks for lunch and dinner are self-paid.
Everyone can choice&book hotell self but, senator bar will be @Thon Hotell Spectrum.
PRIS PR. PERS: 2750,- inkludert for alle aktiviteter. Drikke til lunsj og middag betales selv.
Alle kan velge og bestille hotell selv, men senator bar vil være @Thon Hotell Spectrum.
PAYMENT:
BANK | ||
Name: Navn | JCI NORSKE SENAT | |
IBAN | NO4315067949584 | |
BIC/SWIFT: | DNBANOKK | |
Acountnr | 1506 79 49584 |
|
**FRIDAY /FREDAG
**DINNER, @ Seaport Restaurant, kl. 19:00-21:00, Sørengkaia 101, 0194 Oslo
With a great atmosphere and a great sea view, Seaport restaurant on Sørenga looks forward to your visit. With only meters from the water, you get the fresh sea breeze, while you enjoy your dinner or drink. A customized menu will be served for us.
MIDDAG, @ Seaport Restaurant, kl. 19:00-21:00, Sørengkaia 101, 0194 Oslo
Seaport restaurant på Sørenga har en fantastisk atmosfære og havutsikt og ser frem til ditt besøk. Med bare noen meter fra vannet får du den friske havbrisen mens du nyter middagen eller drinken. En skreddersydd meny vil bli servert for oss.
**SATURDAY/LØRDAG
**BREAKFAST, @ Thon Hotell Spectrum, 08:00-09:30 *for who stays in hotel.
THE VIKING PLANET MUSEUM, KL. 10:00-11:30
GET READY FOR A COMPELLING JOURNEY IN TIME
Norway’s first digital museum offering several unique experiences based on the viking heritage.
We are conveying the “Norwegian Viking Age” to the world in a new way. Showcasing the impact the vikings had on our culture as well as to the cultural heritage of the world.
Through groundbreaking Virtual Reality technology, you can now step back more than a thousand years to board a Viking ship and be part of a Viking ambush on the west coast of Norway!
GJØR DEG KLAR FOR EN SPENNENDE REISE I TIDEN
Norges første digitale museum med flere unike opplevelser basert på vikingtiden.
Vi formidler “norsk vikingtid” til verden på en ny måte. Vi viser hvilken betydning vikingene hadde for vår kultur og for verdens kulturarv.
Ved hjelp av banebrytende Virtual Reality-teknologi kan du nå gå mer enn tusen år tilbake i tid, gå om bord i et vikingskip og bli en del av et viking overfall på vestkysten av Norge!
LUNCH/LUNSJ @ Østbanehallen/Olivia Reservert: 12:00-14:00, Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
SHARED MENY
THE NORWEGIAN OPERA & BALLET – GUIDED TOUR (ENGLISH) 13:00-14:00
Would you like to see more of Oslo Opera House or learn about life in the Opera House?
We visit the backstage area, the Main Stage and talk about what happens behind the scenes before the curtain rises. You will also learn about the architecture, stage technology, opera and ballet from our knowledgeable guides.
Vil du se mer av Operaen i Oslo eller lære mer om livet i Operaen?
Vi besøker backstageområdet, Hovedscenen og forteller om hva som skjer bak kulissene før teppet går opp. Du får også lære om arkitektur, sceneteknikk, opera og ballett av våre kunnskapsrike guider.
WINE TASTING by Sevinc Østengen (SEVILEN WINES) 16:30-17:30, Oscars gate 27
Sevinc Østengen has served as UN Affairs Commissioner for Europe in 2013 and Special Recognition Committee Member for Europe in 2014. She has been recognised as the Most Outstanding Member of JCI Turkey in 2012, the Most Outstanding Member of Europe in 2013 and the Most Outstanding Appointee of the World in 2014.
In 2012, she represented JCI at the European Commision in Paris with a winning environmental project in the NGO category. She is also a TOYP winner in the Environmental and Moral Leadership Category in 2013 with the projects where she focused on children education.
She will present the history of one of the oldest and most experienced
wine producers in Turkey; Sevilen Vineyards and Wineries. We will hear about the history of wine in Anatolia, local grape varieties, terroir and vinification techniques.
VINSMAKING ved Sevinc Østengen (SEVILEN WINES) 16:30-17:30, Oscars gate 27
Sevinc Østengen har vært FN-kommissær for Europa i 2013 og medlem av Special Recognition Committee for Europe i 2014. Hun ble kåret til JCI Tyrkias mest fremragende medlem i 2012, Europas mest fremragende medlem i 2013 og verdens mest fremragende medlem i 2014.
I 2012 representerte hun JCI i Europakommisjonen i Paris med et miljøprosjekt som vant i NGO-kategorien. Hun er også TOYP-vinner i kategorien Environmental and Moral Leadership i 2013 med et prosjekt der hun fokuserte på utdanning av barn.
Hun vil presentere historien til en av de eldste og mest erfarne vinprodusentene i Tyrkia.
og mest erfarne vinprodusentene i Tyrkia; Sevilen Vineyards and Wineries. Vi får høre om vinens historie i Anatolia, lokale druesorter, terroir og vinifikasjonsteknikker.
DINNER/MIDDAG
DER PEPPERN GROR RÅDHUSPLASSEN Reservert: 20:00-22:30, Fridtjof Nansens plass 7, 0160 Oslo
Here you will be served food in three rounds. For starters you get 3-4 similar street food dishes, for the main course you get 3 different stews with rice and nan on the side. Finally, you get one dessert each.
Her far dere mat servert i tre runder. Til forrett far dere 3-4 like streetfoodretter, til hovedrett far dere 3 ulike gryteretter med ris og nan pa siden. Til slutt fär dere en dessert hver.
Med vennlig hilsen/Best regards
Uğur Eser Gökceli
Epost: gokceli@icloud.com
Mobil: +47 92431439
PRICE PER. PERS: 2750,- included for all activities. Drinks for lunch and dinner are self-paid.
Everyone can choice&book hotell self but, senator bar will be @Thon Hotell Spectrum.
PRIS PR. PERS: 2750,- inkludert for alle aktiviteter. Drikke til lunsj og middag betales selv.
Alle kan velge og bestille hotell selv, men senator bar vil være @Thon Hotell Spectrum.
**FRIDAY /FREDAG
**DINNER, @ Seaport Restaurant, kl. 19:00-21:00, Sørengkaia 101, 0194 Oslo
With a great atmosphere and a great sea view, Seaport restaurant on Sørenga looks forward to your visit. With only meters from the water, you get the fresh sea breeze, while you enjoy your dinner or drink. A customized menu will be served for us.
MIDDAG, @ Seaport Restaurant, kl. 19:00-21:00, Sørengkaia 101, 0194 Oslo
Seaport restaurant på Sørenga har en fantastisk atmosfære og havutsikt og ser frem til ditt besøk. Med bare noen meter fra vannet får du den friske havbrisen mens du nyter middagen eller drinken. En skreddersydd meny vil bli servert for oss.
**SATURDAY/LØRDAG
**BREAKFAST, @ Thon Hotell Spectrum, 08:00-09:30
THE VIKING PLANET MUSEUM, KL. 10:00-11:30
GET READY FOR A COMPELLING JOURNEY IN TIME
Norway’s first digital museum offering several unique experiences based on the viking heritage.
We are conveying the “Norwegian Viking Age” to the world in a new way. Showcasing the impact the vikings had on our culture as well as to the cultural heritage of the world.
Through groundbreaking Virtual Reality technology, you can now step back more than a thousand years to board a Viking ship and be part of a Viking ambush on the west coast of Norway!
GJØR DEG KLAR FOR EN SPENNENDE REISE I TIDEN
Norges første digitale museum med flere unike opplevelser basert på vikingtiden.
Vi formidler “norsk vikingtid” til verden på en ny måte. Vi viser hvilken betydning vikingene hadde for vår kultur og for verdens kulturarv.
Ved hjelp av banebrytende Virtual Reality-teknologi kan du nå gå mer enn tusen år tilbake i tid, gå om bord i et vikingskip og bli en del av et viking overfall på vestkysten av Norge!
LUNCH/LUNSJ @ Østbanehallen/Olivia Reservert: 12:00-14:00, Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
SHARED MENY
THE NORWEGIAN OPERA & BALLET – GUIDED TOUR (ENGLISH) 13:00-14:00
Would you like to see more of Oslo Opera House or learn about life in the Opera House?
We visit the backstage area, the Main Stage and talk about what happens behind the scenes before the curtain rises. You will also learn about the architecture, stage technology, opera and ballet from our knowledgeable guides.
Vil du se mer av Operaen i Oslo eller lære mer om livet i Operaen?
Vi besøker backstageområdet, Hovedscenen og forteller om hva som skjer bak kulissene før teppet går opp. Du får også lære om arkitektur, sceneteknikk, opera og ballett av våre kunnskapsrike guider.
WINE TASTING by Sevinc Østengen (SEVILEN WINES) 16:30-17:30, Oscars gate 27
Sevinc Østengen has served as UN Affairs Commissioner for Europe in 2013 and Special Recognition Committee Member for Europe in 2014. She has been recognised as the Most Outstanding Member of JCI Turkey in 2012, the Most Outstanding Member of Europe in 2013 and the Most Outstanding Appointee of the World in 2014.
In 2012, she represented JCI at the European Commision in Paris with a winning environmental project in the NGO category. She is also a TOYP winner in the Environmental and Moral Leadership Category in 2013 with the projects where she focused on children education.
She will present the history of one of the oldest and most experienced
wine producers in Turkey; Sevilen Vineyards and Wineries. We will hear about the history of wine in Anatolia, local grape varieties, terroir and vinification techniques.
VINSMAKING ved Sevinc Østengen (SEVILEN WINES) 16:30-17:30, Oscars gate 27
Sevinc Østengen har vært FN-kommissær for Europa i 2013 og medlem av Special Recognition Committee for Europe i 2014. Hun ble kåret til JCI Tyrkias mest fremragende medlem i 2012, Europas mest fremragende medlem i 2013 og verdens mest fremragende medlem i 2014.
I 2012 representerte hun JCI i Europakommisjonen i Paris med et miljøprosjekt som vant i NGO-kategorien. Hun er også TOYP-vinner i kategorien Environmental and Moral Leadership i 2013 med et prosjekt der hun fokuserte på utdanning av barn.
Hun vil presentere historien til en av de eldste og mest erfarne vinprodusentene i Tyrkia.
og mest erfarne vinprodusentene i Tyrkia; Sevilen Vineyards and Wineries. Vi får høre om vinens historie i Anatolia, lokale druesorter, terroir og vinifikasjonsteknikker.
DINNER/MIDDAG
DER PEPPERN GROR RÅDHUSPLASSEN Reservert: 20:00-22:30, Fridtjof Nansens plass 7, 0160 Oslo
Here you will be served food in three rounds. For starters you get 3-4 similar street food dishes, for the main course you get 3 different stews with rice and nan on the side. Finally, you get one dessert each.
Her far dere mat servert i tre runder. Til forrett far dere 3-4 like streetfoodretter, til hovedrett far dere 3 ulike gryteretter med ris og nan pa siden. Til slutt fär dere en dessert hver.
FYLL UT PÅMEDING HER
JCI Norway Senate proudly invites you to Oslo. You arrive easily by the airport train from Oslo Airport Gardermoen in just 22 minutes. The Senate will be held at the Thon Hotel Spectrum. The hotel is located in the center of Oslo, within walking distance of the city’s many sightseeing, entertainment and train stations.
You may register one or two participants per registration. Only the person paying will be registered with full details. For the second participant, only the name (and senator number) should be registered where asked.
https://www.thonhotels.no/event/jci-norske-senat/
Note that if you book a room after the deadline, other prices and conditions may apply.