Aviator Cochon Volant – Cigar opplevelsen fra Ugur

Bak Principle Cigars står amerikaneren Darren Cioffi, som vil være kjent for mange aficionados som vinner av CSWC i Split (Kroatia), verdensmesterskapet i sigarrøyking.

Kjennetegn på Aviator-sigarer I Aviator-serien brukes en såkalt Cotui fra Den dominikanske republikk som omslag, og permen er også dominikansk. En blanding av dominikanske og peruanske tobakker brukes i fyllstoffet for alle tre Vitolas tilgjengelig i Tyskland, som ble ytterligere foredlet med litt fillertobakk fra Nicaragua for de to større Vitolas Cochon Volant og Vainqueur. Cochon (uten aksent) er forresten en gris på fransk, med aksent ser det litt annerledes ut.
Jeg kjøpte disse Aviator cigar variantene da jeg var i Tyskland i siste sommer. Cochon Volant passer utmerket sammen med kaffe ellers kan også bli spennende kombo både varm og kaldt drink. Som fleste i Norge liker jeg å drikke god kaffe.  En god sigar sammen med deilig, ny kvernet kaffe smaksopplevelsen blir uforglemmelig. Jeg pleier å røyke samme sigaren igjen men denne gang med rom eller whiskey for å bekrefte smaken. Man ønsker å ha samme sigaren i humidoren for å nyte fremtidige anledninger. Jeg smakte 4 av forskjellige Aviator sigarene. Til slutt anbefaler jeg på sterkeste Aviator Cochon Volant og Aviator Cochon Volant Maduro Nightflight.
INNPAKNING: Corojo (Ecuador)
FYLLING: Dominican, Nicaragua, Peru
PRODUSENT: CigarAndCraftBeer:
Det lukter umiddelbart før du røyker: krydder, espresso, friskt gress.
I første del: fløte, karamell, nykvernede kaffebønner, søtt og bittert, sjokolade, jeg smaker på det.
Når det kommer til midten: mens smaken av honning, fløte fortsetter, kommer duften av kanel og deilig rom frem.
Når man kommer til den siste delen: svart kaffe, gress, med lett mynte og krydder i forhold, bitter søt sjokolade, cappuccino, appelsinskall gjør at du får lyst til å drikke det old fashioned.

Legg igjen en kommentar